Lobbycursus

lobbyen

Lobbycursus

Wil je samen met je collega’s de lobbykracht van je organisatie versterken en nieuwe lobby-inspiratie opdoen? In groepen van 15 tot 30 deelnemers besteden we aandacht aan alle do’s en dont’s van het moderne lobbyen.

Product:
De ‘in company’ lobbycursus. Deze cursus geeft je meer inzicht in de effectiviteit van de eigen lobbyactiviteiten, de do’s en don’ts, het samenwerken met andere partijen en de interne organisatie van de lobby. Je oefent met het voeren van lobbygesprekken en met het opstellen van lobbyboodschappen.

Onderdelen:
Interactief hoorcollege, oefeningen, rollenspellen en intervisie over eigen issues. Elke cursus is maatwerk en zet de eigen lobby-issues centraal.

Meer informatie
Heb je interesse of wil je meer informatie over dit product? Misschien heb je concrete plannen, of speelt de gedachte om iets te doen met je lobbystrategie. Neem contact met me op voor een gesprek en een goede kop koffie. Ik denk graag met je mee.

 

[dt_button url=”http://erikvanvenetie.nl/#contact” style=”ghost” size=”btn-md” skin=”dark” target=”_self”]Neem contact op[/dt_button]