dethemedetheme
lobbyen

Lokale public affairs

Werk je in een landelijke organisatie en merk je dat de gemeente steeds meer over jou te zeggen krijgt? Ga dan professioneler lobbyen bij wethouders, raadsleden en gemeenteambtenaren.

Product:
Een aanpak waarmee je planmatig de gemeentelijke besluitvorming beïnvloedt, zowel politiek als ambtelijk. We kijken naar ‘wie praat met wie’ in de gemeente, naar de lokale issues die voor jou belangrijk zijn en hoe je de samenwerking met andere lokale stakeholders vernieuwt. Speciale aandacht is er voor het integreren van je landelijke lobby met de lokale public affairs.

Achtergrond:
Gemeenten krijgen meer taken, ze werken samen in regio’s en nieuwe issues ontstaan vaker op lokaal niveau. Tegelijk moeten veel gemeenten bezuinigen. Goede relaties met de sleutelfiguren in de gemeenten worden belangrijker.

Meer informatie
Heb je interesse of wil je meer informatie over dit product? Misschien heb je concrete plannen, of speelt de gedachte om iets te doen met je lobbystrategie. Neem contact met me op voor een gesprek en een goede kop koffie. Ik denk graag met je mee.

 

Neem contact op