dethemedetheme
lobbyen

Moderniseren lobbystrategie

Wil je consequent en effectiever lobbyen in een wereld waarin steeds meer stakeholders meepraten in het lobbyspel? Gun je lobbystrategie een opfrisbeurt!

Product:
Een moderne lobbystrategie, speciaal voor jou ontwikkeld. Bij het maken van deze strategie beperken we het aantal lobby-issues, brengen we je relatienetwerk opnieuw in kaart, rekening gehouden met opkomende, nieuwe stakeholders. En we onderzoeken nieuwe, verrassende bondgenootschappen.

Achtergrond:
Lobbyen over de platgetreden paden naar en met oude bekenden kan heel nuttig zijn. Toch ligt bedrijfsblindheid op de loer, waardoor je kansen mist. Relatienetwerken verschuiven dagelijks. Er zijn nieuwe stakeholders die in onbekende netwerken de politiek beïnvloeden, gebruik makend van nieuwe methoden. Daarom is het verstandig om je lobbystrategie bij de tijd te houden.

Meer informatie
Heb je interesse of wil je meer informatie over dit product? Misschien heb je concrete plannen, of speelt de gedachte om iets te doen met je lobbystrategie. Neem contact met me op voor een gesprek en een goede kop koffie. Ik denk graag met je mee.

 

Neem contact op